Fastweb | E-SHOP ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
15262
page,page-id-15262,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.2.3,vc_responsive

E-SHOP ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

"eShop" written on an old typewriterTo νέο Eshop Ανταλλακτικών Αυτοκινήτων της Fast Web με Μηχανή Αναζήτησης με Μοντέλο, Κωδικό Ανταλλακτικού και Κωδικό Κινητήρα είναι ιδιαίτερα φιλικό στον Πελάτη με  στόχο την ουσιαστική αύξηση του  Online Εμπορίου Ανταλλακτικών Αυτοκινήτων. H συντήρηση και η ενημέρωση του είναι ιδιαίτερα εύκολη και γρήγορη χωρίς να χρειάζεται να έχει κανείς εξειδικευμένες γνώσεις υπολογιστών και διαδικτύου.

Το Eshop απευθύνεται τόσο σε Εμπόρους Ανταλλακτικών Αυτοκίνητων, που έχουν στόχο να προσελκύσουν τον τελικό καταναλωτή (B2C) όσο και σε Εταιρείες Ανταλλακτικών που επιθυμούν να δώσουν πρόσβαση στους πελάτες τους σε B2B επίπεδο, για ολοκληρωμένες συναλλαγές στο Internet με username και password.


ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΩ ΤΟ FAST WEB AUTOMOTIVE E-SHOP;

Είναι μακράν η καλύτερη πρόταση της αγοράς με μοναδικά χαρακτηριστικά που το διαφοροποιούν πλήρως από τον ανταγωνισμό.

ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗΣ

 1. Μηχανή Αναζήτησης με Μοντέλα , Κατηγορίες Ανταλλακτικών και σύνδεση με κωδικοποίηση Εργοστασίων και Γνήσιων κωδικών συμπεριλαμβανομένων Τεχνικών χαρακτηριστικών, φωτογραφιών, βάρους κλπ.
 2. Μηχανή Αναζήτησης με Μοντέλο, Κωδικό Ανταλλακτικού και Κωδικό Κινητήρα.
 3. Μηχανή Αναζήτησης ιδιαίτερα φιλική προς τον τελικό χρήστη με στόχο την αύξηση των online συναλλαγών και τον περιορισμό των αντίστοιχων τηλεφωνικών.
 4. Customized Γραφικά Μηχανής Αναζήτησης διαφορετικά για κάθε πελάτη.
 5. Αυτοματοποιημένος Μηχανισμός Upload Μαζικών Τιμοκαταλόγων Προμηθευτών σε μορφή Excel (με την κατάλληλη κωδικοποίηση) για το γρήγορο και εύκολο ανέβασμα (upload) απεριόριστου αριθμού κωδικών match με τα μοντέλα και τις κατηγορίες.
 6. Module Παραμετροποίησης των Περιγραφών και σε επίπεδο Μοντέλων/Αυτοκινήτων και σε επίπεδο Κατηγοριοποίησης Ανταλλακτικών.
 7. Εξαγωγή XML αρχείου με περιγραφή Ανταλλακτικού, Κωδικό,Εργοστάσιο και Μοντέλα Εφαρμογής για μαζικό ανέβασμα (Upload) Ανταλλακτικών σε Market Places όπως Car.gr, Bestprice.gr, Skroutz.gr κλπ.
 8. Module Σύνθεσης Πακέτων Service ανά Μοντέλο με αυτοματοποιημένο μηχανισμό επιολγής του Φθηνότερου Συνδυασμού Ανταλλακτικών.
 9. Εισαγωγή Αλγόριθμου με Χρονομονάδα (Tempario) και Εργατώρας Συνεργείου για την εμφάνιση του Κόστου Εργασίας στον Πελάτη.
 10. Φιλικό και εύκολο στην χρήση Εργαλείο Διαχείρισης E-shop WebAdmin που επιτρέπει κατά την προσωπική σας βούληση την μεταβολή βασικών παραμέτρων του e-shop.
 11. Σύνδεση στοιχείων Πελάτη (email) με μοντέλο αυτοκινήτου με δυνατότητα δημιουργίας  Data Base για προωθητικές ενέργειες Marketing ανά Μάρκα, Περιοχή κλπ.
 12. Χρήση πολλαπλών δυναμικών πεδίων όπως επιλογή μάρκας και μοντέλων (πχ ένας έμπορος ανταλλακτικών Γερμανικών αυτοκινήτων μπορεί στην μηχανή αναζήτησης να εμφανίζει αποκλειστικά και μόνο τις γερμανικές εταιρείες αυτοκινήτων), επιλογή Template για πραγματικά Customized E-shop σύμφωνα με τις προσωπικές σας επιθυμίες, προσδοκίες και επιχειρηματικής κουλτούρας ξεφεύγοντας από τα καθιερωμένα κλισέ της αγοράς κλπ.
 13. Το Μόνο E-shop Ανταλλακτικών Αυτοκινήτων Autoresponsive στην αγορά που τρέχει σε Tablets & Smartphones.
 14. Απεριόριστη δυνατότητα ριζικού Lifting τόσο του template όσο και των γραφικών όποτε και εάν το θελήσετε για να δώσετε νέα δυναμική στην παρουσίας στο internet. Αφού έχετε καταλήξει στις μεταβολές μπορείτε σε ένα βράδυ να βγείτε στον αέρα με ένα εντελώς νέο E-shop εκπλήσσοντας ευχάριστα τόσο τους πελάτες σας όσο και τον εαυτό σας.
 15. Δυνατότητα ενσωμάτωσης συνεργαζόμενων συνεργείων όπου ο πελάτης θα έχει την δυνατότητα να επιλέξει το συνεργείο της προτίμησής του.
 16. Δημιουργία , διαχείριση και επικοινωνία πακέττων Service.
 17. Δημιουργία, διαχείριση , αποστολή και επικοινωνία Εκπτωτικών Κουπονιών στους πελάτες στα πλαίσια καμπάνιας Marketing.
 18. Διαχείριση εποχικών προσφορών (μάκτρων, μπαταρίας, χειμερινή & καλοκαιρινή προετοιμασία αυτοκινήτου κλπ).
 19. Δυνατότητα παροχής Service E-book.
 20. Διαχείριση Υπενθυμίσεων Service reminders στον πελάτη.
 21. Παροχή RealTime Online Στατιστικών στοιχείων (TopTen ανταλλακτικών, μοντέλλων, κλπ).
 22. Πλήρης αυτονομία από το ERP σας.

 

ΖΗΤΗΣΤΕ ΕΝΑ FREE E-SHOP DEMO ΣΗΜΕΡΑ
Sign up